Mata in din kampanj kod!
Bild
Produktnamn
Antal Pris
Inköpskorgen är tom
0 produkter, totalt 0
FI SV EN

Leveransvillkor

Då du sänder beställningen ska du intyga att du läst leverans- och betalningsvillkoren, att du godkänner dem och att du förbinder dig att iaktta dem.

Leveranssätt
Beställningarna sänds till kunden som postpaket till närmaste postkontor för avhämtning.

Leveranskostnader
8 euro inom Finland (enskilda beställningar)

Leveranstider
Leveranstiden för de produkter som finns i lager är 5 arbetsdagar. För produkter som beställs till Europa är leveranstiden utöver basleveranstiden dessutom den tid som transporten tar. En del av produkterna är Print-on-Demand-produkter som trycks först vid beställning, leveranstiden för dem är 7 arbetsdagar.

Produktens tillgänglighet kan emellertid inverka på leveranstiden. Tillgänglighetsuppgifter, såsom uppgift om att upplagan är slut, meddelas alltid med basuppgifterna om produkten.

Om leveransen av produkten försenas väsentligt, har vi som mål att utan dröjsmål informera kunden om detta. Kunden kan annullera sin beställning, om leveransen inte har skett inom den tid som nätbutiken uppgett.

Annullering av beställning och ångerrätt
Nätbutikens kunder har på så sätt som avses i konsumentskyddslagen rätt att avgiftsfritt annullera sin beställning eller en del av den inom fjorton (14) dagar från det att produkten har mottagits och returnera en oanvänd produkt som kan säljas. I återbetalningen ingår leveranskostnaden, om du returnerar hela beställningen.

Returnera produkten på följande sätt:
Fyll i den returblankett som kom med försändelsen och foga med också följesedeln, så att vi kan specificera returen.
Packa boken/böckerna i originalförpackningen och skriv på koden KUNDRETUR.

Felaktig produkt
Om du får en felaktig eller defekt produkt, anmäl detta utan dröjsmål till print.lahettamo@lonnberg.fi
Vi sänder avgiftsfritt en ny produkt. Om det här inte är möjligt, återbetalar vi den betalning vi fått för produkten då vi får din produktretur.

Returnera en felaktig produkt i enlighet med anvisningar som nämnts ovan.